5 SIMPLE TECHNIQUES FOR οστεοπαθητικη

5 Simple Techniques For οστεοπαθητικη

5 Simple Techniques For οστεοπαθητικη

Blog Article

Ένα πρόβλημα στο γόνατο εάν το αφήσεις πολύ καιρό θα σε επηρεάσει στην μέση – ένα πρόβλημα στον αγκώνα θα επηρεάσει τον ώμο, ένα πρόβλημα στην πλάτη θα επηρεάσει τον αυχένα. ”

Η επικοινωνία με τον θεραπευτή και η σχέση εμπιστοσύνης είναι σημαντική. Πολλές φορές έχω δει ασθενείς οι όποιοι έρχονται φοβισμένοι και όταν πάω να τους αγγίξω ή να κάνω κάποια κινητοποίηση στο σώμα τους λένε «μην με πονέσετε», γι’ αυτό και φροντίζω να προετοιμάζω τον ασθενή για τη θεραπεία.”

Δείτε πως οφείλει να είναι η θεραπεία και ο θεραπευτής: ΠΛΑΤΩΝ και Ολιστική θεώρησις της Υγείας. 

“Λόγω της ενασχολήσεως μου με τις πολεμικές τέχνες σε επίπεδο πρωταθλητισμού, από μικρός ήθελα να κάνω κάτι με το όποιο να είμαι κοντά σε αθλητές και να μπορώ να τους βοηθάω, όπως μας βοηθούσαν και εμάς τότε όταν είχαμε ανάγκη. Επίσης, λόγω του οικογενειακού μου περιβάλλοντος, καθώς ο πατέρας μου είναι Ορθοπαιδικός, άρχισα να ψάχνω και να ενδιαφέρομαι από νωρίς για τα προβλήματα υγείας που είχαν να κάνουν με το μυοσκελετικό σύστημα. Αυτό με έκανε να ψάξω μια σχολή που να τα συνδυάζει και τα δύο και βρήκα την Οστεοπαθητική.

Μέχρι τώρα έχουμε εκπονήσει σειρά μελετών όπως: Ρεφλεξολογία και Σκλήρηνση κατά Πλάκας, Ρεφλεξολογία και Ψυχολογία κ.α.

Οι συνταγές λειτουργούν στα here πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.

«η μικρή πλαστικότητα των οστών του κρανίου οδηγεί σε περιορισμό της κινητικότητας»

, αιτία που ίσως να ευθύνεται για τη δημιουργία διαφόρων προβλημάτων.

Πόνος στη δεξιά πλευρά της κοιλιάς: Τι μπορεί να σημαίνει;

Ινούλα: Πολύτιμη για παθήσεις των πνευμόνων και της αναπνευστικής οδού

Συγκεκριμένα τα έλαια μπορούν να απαλύνουν τους μυϊκούς πόνους, τις πεπτικές διαταραχές, το άγχος, την κατάθλιψη και την αϋπνία.

Σήμερα ολοένα η βοτανολογία ανακτά το χαμένο έδαφος της έναντι της δυτικής ιατρικής για το απλούστατο λόγο της έλλειψης κατά μεγάλο ποσοστό των μεγάλων επιπλοκών του οργανισμού.

Θεωρούν ότι η πνευματική, σωματική και ψυχολογική κατάσταση έχει άμεση σχέση με την πάθηση.

Η άρθρωση «μπλοκάρει». Χάνει κίνηση και γίνεται πιο δύσκαμπτη. Αυτό δημιουργεί στους μυς της περιοχής την ανάγκη να κάνουν “υπερπροσπάθεια” για να την κινήσουν και “υπερωρίες”, με αποτέλεσμα την εμφάνιση σπασμού και αδυναμίας -λόγω εστιασμένης τοπικής “υπερκόπωσης”.

Report this page